Wij zijn BOLT

Régine de Wit

Advocaat Arbeidsrecht

Régine is een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Zij heeft, naast jarenlange ervaring in het reguliere ontslagrecht, veel ervaring in het begeleiden van OR-trajecten, reorganisaties, de advisering van statutair bestuurders en ondersteuning in overnametrajecten. Zij adviseert opdrachtgevers uit binnen- en buitenland en staat bekend om haar praktische aanpak en betrokkenheid.

Bart Bendel

Advocaat Ondernemingsrecht

Bart houdt zich bezig met de begeleiding van ondernemingsrechtelijke transacties en aanverwante advisering. Hij is praktisch ingesteld, communicatief en resultaat gedreven. Bart doorziet een transactietraject snel en weet knelpunten effectief en met flair op te lossen voor een optimaal eindresultaat, wat zijn cliënten in hoge mate waarderen.

Louise de Gier

Advocaat IT-recht & Intellectuele Eigendom

Louise is gespecialiseerd in ICT-recht, Intellectuele Eigendom, Mediarecht en Privacy. Ze is rationeel, scherp, strijdbaar en een strategische denker die altijd zoekt naar de beste oplossing voor haar cliënt.

Marieke Sanders

Advocaat Arbeidsrecht

Marieke is naast het reguliere arbeidsrecht gespecialiseerd in “detachering” en overige flexibele arbeidsverhoudingen. Marieke is een betrokken, praktische en oplossingsgerichte arbeidsrecht advocaat die zich goed kan verplaatsen in de situatie van de cliënt. Zij hanteert een open manier van werken, wat door haar cliënten zeer wordt gewaardeerd.

Christiaan Viëtor

Advocaat Vastgoedrecht

Christiaan is sinds 1998 gespecialiseerd advocaat in het vastgoed- en bouwrecht. Hij heeft een advies- en procespraktijk (waaronder arbitrageprocedures) in het (civiele) onroerend goedrecht, bouwrecht en projectontwikkeling. Christiaan is een volhardende, deskundige en doelgerichte advocaat die door cliënten, wederpartijen en vakgenoten tevens wordt erkend om zijn goede en prettige manier van samenwerken.

Mark Eising

Advocaat Ondernemingsrecht

Mark is gespecialiseerd in fusies en overnames, venture capital transacties, joint ventures, andere samenwerkingsverbanden en uiteenlopende commerciële contracten. Voorts houdt hij zich bezig met aandeelhoudersaangelegenheden en algemene ondernemingsrechtelijke advisering. Mark is een netwerker pur sang. In zijn privétijd is hij een bekende vogelexpert en competitief tennisser.

Alexander Steenaert

Advocaat Ondernemingsrecht

Alexander is ruim 30 jaar advocaat en gespecialiseerd in fusies en overnames (M&A), joint ventures, ondernemingsrecht en contractenrecht. Hij heeft al honderden transacties mogen begeleiden voor onder meer private equity fondsen, familiebedrijven en DGA’s uit zowel Nederland als daarbuiten. Alexander is een dealmaker zonder het belang van de cliënt uit het oog te verliezen. Naast zijn werk als advocaat is Alexander actief in het vastgoed en is hij voorzitter van de Tuchtcommissie van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Helma Sturkenboom

Office manager

Helma is onze immer vrolijke office manager en zorgt voor het algemene functioneren van kantoor.

Bas Le Large

Advocaat Vastgoedrecht

Bas is ruim 25 jaar advocaat en gespecialiseerd in huurrecht bedrijfs/woonruimten, retail, (commerciële) kooptransacties, contractenrecht en erfpacht. Hij heeft veel proces ervaring. Bas heeft de huurrecht specialisatie opleiding van de VHA met succes afgerond en is lid van de vereniging voor huurrecht advocaten. Bas was vijf jaar Deken van de Orde van Advocaten Midden-Nederland van 2017 tot 2022. Tijdens zijn studie was Bas griffier bij de Rechtbank Midden Nederland.

Rogier Dahmen

Advocaat Ondernemingsrecht

Rogier is advocaat sinds 1997 en is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, M&A en private equity. Rogier begeleidt nationale en buitenlandse opdrachtgevers bij M&A transacties en investeringen, en hij is daarnaast gespecialiseerd in software- en technologierecht. In 2021 doorliep Rogier met succes de Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht. Rogier wordt al jaren steevast genoemd in de Legal500 jaargids als aanbevolen advocaat.

Mijke van den Brand

Advocaat Arbeidsrecht & Mediator

Mijke is advocaat en mediator. Als advocaat bestaat haar werk uit het adviseren en procederen over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken; van een ontslagzaak, een reorganisatie, een traject met de ondernemingsraad, tot problemen met een concurrentiebeding. Mijke heeft de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Mijke is ook mediator. In deze rol begeleidt zij partijen in het zoeken naar een oplossing van een geschil of conflict. Zij is volledig gekwalificeerd en Mfn-geregistreerd. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Mediators en Advocaten.

Ons dreamteam met een internationaal netwerk dat over de hele wereld reikt.

Maak kennis met BOLT

Wij komen graag met u in contact. Stuur ons gerust een e-mail. Of bezoek ons eens op ons mooi gelegen kantoor aan de Maliebaan 50B te Utrecht.