We houden van het werk dat we doen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht of IT-recht & IE. Met toewijding, expertise en authenticiteit als kompas.

Arbeidsrecht

Wij adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. De meeste geschillen zijn te voorkomen door goede contracten en advies vooraf.

Lees meer

IT-recht & Intellectuele Eigendom

Wij adviseren en procederen over IT-contracten, IT-geschillen, automatiseringsprojecten, data, privacy, auteursrecht, databankenrecht, merkenrecht, reclame, mediarecht, adviseren in IT mediation trajecten en voeren due diligence onderzoeken uit bij overnames.

Lees meer

Ondernemingsrecht

Wij begeleiden alle vormen van ondernemingsrechtelijke (M&A) transacties en adviseren over alle verwante juridische vraagstukken van investering tot exit. Wij ondersteunen ook bij alle denkbare juridische post-closing vraagstukken, commerciƫle vastleggingen en de behandeling van claims.

Lees meer

Vastgoedrecht

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van vastgoed, waaronder bouwrecht, bouwgeschillen, projectontwikkeling, installatiebouw, infrabouw, arbitrages, architectenrecht, koop/verkoop transacties, huurrecht, erfpacht, en erfdienstbaarheden.

Lees meer