We houden van het werk dat we doen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, IT-recht & IE of aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht. Met toewijding, expertise en authenticiteit als kompas.

Arbeidsrecht

Wij adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. De meeste geschillen zijn te voorkomen door goede contracten en advies vooraf.

Lees meer

IT-recht & Intellectuele Eigendom

Wij adviseren en procederen over IT-contracten, IT-geschillen, automatiseringsprojecten, data, privacy, auteursrecht, databankenrecht, merkenrecht, reclame, mediarecht, adviseren in IT mediation trajecten en voeren due diligence onderzoeken uit bij overnames.

Lees meer

Ondernemingsrecht

Wij begeleiden alle vormen van ondernemingsrechtelijke (M&A) transacties en verwante juridische vraagstukken van investering tot exit. Wij staan aandeelhouders, bestuurders en commissarissen bij in alle denkbare juridische post-closing vraagstukken en bij ondernemingsrechtelijke geschillen over aansprakelijkheid of wanbeleid.

Lees meer

Vastgoedrecht

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van vastgoed, waaronder bouwrecht, bouwgeschillen, projectontwikkeling, installatiebouw, infrabouw, arbitrages, architectenrecht, koop/verkoop transacties, huurrecht, erfpacht, en erfdienstbaarheden.

Lees meer

Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht

Wij beschikken over ruime en brede ervaring en deskundigheid op het vlak van aansprakelijkheid-, en verzekeringsrechtpraktijk. Door onze werkzaamheden voor- en collegiale samenwerking met verzekeraars begrijpen wij exact wat de verwachtingen (veelal verzekerde) en commerciƫle belangen van onze klanten zijn.

Lees meer