Corporate / M&A

Wij begeleiden alle vormen van ondernemingsrechtelijke (M&A) transacties en adviseren over alle verwante juridische vraagstukken van investering tot exit. Wij ondersteunen ook bij alle denkbare juridische post-closing vraagstukken, commerciële vastleggingen en de behandeling van claims.

Onze ambitie

Wij willen uitstekende diensten leveren aan nationale en internationale bedrijven, oprichters, management, targets, PE-fondsen en investeerders en verwachtingen overtreffen.

Hoe we werken

We werken nauw samen met de klant en andere specialisten, zowel van ons kantoor als extern, om een geïntegreerde aanpak te garanderen en om het beste resultaat te leveren.     

Wat gebeurt er
op het gebied van het ondernemingsrecht

Nieuwe wetgeving zal in toenemende mate inspelen op de effecten van klimaatverandering, schaarste aan goederen en personeel, de introductie van nieuwe technologieën en de dominantie van grote bedrijven en zal ook sterk worden beïnvloed door internationale conflicten en veranderende geopolitieke inzichten.

Duurzaam ondernemen staat al erg hoog op de wetgevende agenda’s van Europa en de EU-lidstaten en zal snel gevolgen hebben voor bedrijven van elke omvang. Dit alles zal verregaande effecten hebben op bestaande markten en nieuwe kansen creëren en daarmee ook de komende jaren de trends in M&A beïnvloeden.

Teamleden

Al onze lead teamleden zijn zeer enthousiaste en ervaren adviseurs op dit vakgebied en hebben een groot aantal transacties en zaken op hun track records staan. Onze teamleden zijn te vinden op de teampagina.

Rogier Dahmen
+31 62 8520 016

Mark Eising
+31 64 6405 561

Alexander Steenaert
+31 65 3848 559

John Molenaar
+31 61 3076 467

expertise_employment_contact

Neem contact op met een van onze transactiespecialisten.

Wij treden graag met u in contact om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.