IT-recht & Intellectuele Eigendom

Wij adviseren en procederen over IT-contracten, IT-geschillen, automatiseringsprojecten, data, privacy, auteursrecht, databankenrecht, merkenrecht, reclame, mediarecht, adviseren in IT mediation trajecten en voeren due diligence onderzoeken uit bij overnames.

Onze ambitie

Onze dienstverlening aan nationale en internationale bedrijven is van hoge kwaliteit, snel, accuraat en toegesneden op de wensen van de cliënt.

Hoe we werken

We streven naar praktische oplossingen. Als dat nodig is komen we meteen in actie. In overleg met de cliënt bepalen we een aanpak waarmee we het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Wat gebeurt er op het gebied van IT and IE

IT is constant in ontwikkeling, zoals op het gebied van Big Tech/Data, cybersecurity, privacy , auteursrecht en aanverwante rechten. Onze actuele kennis houden we voortdurend op peil en we volgen de juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland op de voet, ook op het gebied van IE, reclame en mediarecht.

We anticiperen op mogelijke standpunten en acties van de wederpartij en kiezen in overleg met de cliënt een duidelijke strategie die gedurende onderhandelingen of een procedure elk moment kan worden bijgesteld.

Teamleden

Wij beschikken over een gespecialiseerd team van medewerkers. Wij bieden onze diensten aan in samenwerking met een groep vaste externe advocaten en andere specialisten, in binnen- en buitenland. Onze teamleden zijn te vinden op de teampagina.

Louise de Gier
+316 55 78 33 44

Rogier Dahmen
+316 28 52 00 16

expertise_it_ip

Stel ons uw vraag over IT-recht en Intellectuele Eigendom.

Wij treden graag met u in contact om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.