John Kopp

Advocaat Verzekeringsrecht/Algemene civiele praktijk

Over

John Kopp werkt sinds 1998 in de aansprakelijkheid-, en verzekeringsrechtpraktijk en beschikt over ruime en brede ervaring en deskundigheid. John begrijpt ook daarom “exact” wat de verwachtingen en (veelal verzekerde) en commerciële belangen van zijn klanten zijn.

John is gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheid, aansprakelijkheid voor bedrijven en bestuurdersaansprakelijkheid. John is servicegericht, kritisch, integer, open en betrokken. Zo werkt John toe naar doelgerichte, passende en (kosten)efficiënte claimoplossingen, of wordt een zaak uitgeprocedeerd waar nodig of passend.

John is aangesloten bij de Vereniging Voor Verzekerings Wetenschap (VVVW) en de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Tot zijn klanten behoren voornamelijk verzekeraars en intermediairs, ondernemingen en bestuurders.

CV

Werkervaring

2024 – heden
Advocaat/Partner BOLT Advocaten U.A.

2007 – 2023
Advocaat/Directeur Kopp Professionals Services B.V. en zelfstandig jurist, waarbij John brede en internationale ervaring heeft opgedaan op het vlak van AVB (o.a. co-ass.), BA, D&O, Financial Lines, technische, bouwrecht, CAR, civiel vastgoed-, en letselgerelateerde schaden.

Opleiding

1992 – 2006
John is afgestudeerd in Utrecht (Nederlands Recht; Privaatrecht), heeft stages gelopen bij The American Bar Association, section Dispute Resolution (WashingtonDC), Mediate Tech Inc. (Front Royal) en JAMS/Endispute (New York) en startte in 1999 als advocaat bij (Trenité) Van Doorne in Amsterdam en daaropvolgend bij Nysingh Advocaten en Notarissen (secties: aansprakelijkheid-, en verzekeringsrecht).

Lidmaatschappen/Nevenactiviteiten

  • Sport en muziek (trompettist)

Publicaties

expertise_employment_contact

Maak kennis met BOLT

Wij komen graag met u in contact. Stuur ons gerust een e-mail. Of bezoek ons eens op ons mooi gelegen kantoor aan de Maliebaan 50B te Utrecht.