Régine de Wit

advocaat, attorney-at-law
Arbeidsrecht

T: +31 30 3031 200   M: +31 6199 11 703   F: +31 30 7998 615   E: dewit@boltlaw.nl

Régine staat voor aandacht en daadwerkelijke oplossingen. Geen lange adviezen, maar ‘to the point’ handvatten, waar u als cliënt onmiddellijk mee aan de slag kan. Vooruit denken, weten wat er komen gaat en daarop anticiperen. Zo kunt u zich als ondernemer bezig houden met uw bedrijf en kunt u als particulier vertrouwen op de expertise en aandacht die u helpen bij zwaar ‘carrière’ weer. 
 
Régine is reeds vanaf 2000 werkzaam op alle onderdelen van het arbeidsrecht. Régine heeft speciale expertise in internationale arbeidsrechtelijke situaties. Zij begeleidt dagelijks Internationale bedrijven met vestigingen in Nederland. Régine heeft verschillende reorganisaties van overleg- tot uitstroomfase succesvol begeleid en zij heeft met regelmaat succesvolle ontslag- en andere arbeidsrechtelijke procedures gevoerd.  
 
Zij is Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Midden Nederland. Verder is Régine lid van het internationale netwerk van onafhankelijke advocaten Legalmondo.